برای خرید بو مردانه، موردها پایین را در حیث داشته باشید
نوشته شده توسط : علی پور

بهترین عطر مردانه
برای خرید بو مردانه، موردها پایین را در حیث داشته باشید: ادغام و ساختار رایحه، غلظت، ادوپرفیوم‌ یا این که ادو تویلت‌ بودن آن. همینطور، بعضی از رایحه‌های پرطرفدار مردانه عبارتند از: ناتیکا ویاژ، کرید اونتوس و ورساچه اروس.

راهنمای خرید رایحه مردانه
شاید گزینش رایحه مطلوب و ایده آل در بالا یه خرده نقص‌ باشد، ولی قیمت همت را دارااست. همانگونه که کمد دیواری خرقه میتواند نشان دهنده سبک و شخصیت شما باشد، بو و ادکلن نیز چنین خصوصیت‌هایی را دارا‌هستند. گذشته از کاوش برای گزینش رایحه، مهم میباشد که از خویش سوال فرمایید “از یک رایحه چه توقع و انتظاری دارید؟” آیا در‌پی یک بو معمولی میباشید یا این که عطری یگانه؟ آیا میخواهید از آن در دفتر به کارگیری فرمایید یا این که در ضیافت؟ این سیرتکامل سؤالات میتوانند گزینش‌های شما‌را محدودتر نمایند. مهم ترین بخش فرایند گزینش رایحه به امتحان و نادرست بر میشود. احتمالا شما قبلی از کشف کردن رایحه مطلوب خویش، چند رایحه گوناگون را آزمون خواهید کرد. در‌این نوشته‌ی‌علمی، اطلاعاتی برای خرید بو مردانه را در دست شما قرار خوا هیم بخشید.
اصطلاحات و مواقعی که می بایست با آن ها آشنا گردید
۱. ادغام و ساختار رایحه
شایسته ترین نحوه برای شناخت با بوی بو این میباشد که با ادغام و ساختار آن از نگاه بو نخستین، عطر ثانویه و بو شالوده آشنا گردید.
عطر نخستین: عطرسازان از اصطلاح بو نخستین برای او‌لین تاثیر بو در طول استعمال بر روی پوست به کارگیری می‌نمایند. عطر نخستین، معمولا بعداز ۳۰ دقیقه از میان می‌رود. برخی از گونه های عطر اول مشتمل بر مرکبات و مواد سبک‌خیس مانند اسطوخدوس و علف لیمو می باشند.
عطر ثانویه: بعد از آنکه عطر اول نابودشد، عطر ثانویه صورت می گیرد. در واقعیت، بعداز آنکه بو، دوران وقتی بر روی پوست باقی بماند، مولکول‌های بو ثانویه ظواهر میشوند. بو ثانویه اکثر زمان ها دربرگیرنده گل‌های سنگین‌خیس مانند گل شمعدانی، اسطوخدوس، گل یاس، درخت ایلنگ و گل رز میباشد. دیگر مثال‌ها مشتمل بر چاشنی‌هایی مانند دارچین، گشنیز و هل میباشد. بو ثانویه، بدنه اصلی رایحه را تشکیل میدهد. بو ثانویه بعداز محو شدن عطر نخستین ساخت گردیده و ۳ تا ۵ ساعت بعد از اسپری شدن قادر است باقی بماند.
عطر مبنا: عطر اساس بو‌ای میباشد که ماندگاری بیشتری داشته و به نگهداری رایحه امداد می نماید. بو مبنا مسئول کاهش سرعت تبخیر عطر‌های سبک‌خیس میباشد. این عطر‌ها عناصری می باشند که بعداز اسپری شدن رایحه، زمان بیشتری بر روی پوست باقی می مانند. اوکمُس (نوعی گلسنگ)، نعناع هندی، چوب کفش تابستانی، مشک و وانیل از رایج‌ترین بو‌های شالوده می‌باشند. در صورتی عطری دربرگیرنده عطر‌های اول، ثانویه و اساس نباشد، به آن رایحه خطی می گویند.
عطر‌های طبیعی از گیاهان، درختان یا این که حیوان ها مشتق گردیده و میتوانند از چوب دمپایی تا آهوی ختن را در بر بگیرند. از سوی دیگر، رایحه‌های تصنعی در آزمایشگاه تولیده گردیده و برای عطرسازی امروزی ضروری میباشند. بین عطر‌های تصنعی و مصنوعی، سه جور اصلی موجود است:
تصنعی و مصنوعی بدون نقص (نسبتاً کاملا از تولیدها فرعی مواد نفتی تشکیل میشوند)
نصفه تصنعی و رایحه‌های طبیعی که با به کار گیری از طریق‌های تصنعی تغییر و تحول پیدا کرده‌اند
بو‌های طبیعی ذاتا بهتر از مواد تصنعی و مصنوعی نیستند، ولی این مورد یک ذوق فردی میباشد
شایسته ترین نحوه برای آزمایش رایحه این میباشد که آن را به صورت بی واسطه بر روی مچ دست خویش اسپری کرده و در زمان روز آن را عطر فرمائید. بوی بو با سپری شد دوره عوض شده و بعداز چندین ساعت، بوی آن تماما متعدد از بوی اول خواهد شد. همینطور، مدل پوست نیز می تواند بر روی تغییر‌و تحول بوی بو تاثیر گذارد.

 

← راهنمای خرید بو مردانه →

 





:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 3 خرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: